Om oss

Vi är ett välrenommerat byggföretag med plåtslageri och takläggning som våra främsta specialiteter. Som det traditionella plåtslageri vi är arbetar vi med såväl gamla tekniker som nya och utför arbeten på både tak och fasad. Många av de arbeten vi utför är på kulturklassade fastigheter. I vår välutrustade verkstad kan våra skickliga hantverkare tillverka måttanpassade produkter av plåt som exempelvis fönsterbleck, plåtar till vindskivor, men även värmeplåt till eldstäder och andra detaljer. Allt efter våra kunders önskemål och design, så att de passar så bra in som möjligt.

Kunden i fokus

Vår yrkesstolthet är hög och vi sätter alltid kvalitet och kundens behov i centrum och har som målsättning att vårt arbete ska leda till att våra kunder rekommenderar oss för andra. Vi har många goda referenser från olika uppdrag vi utfört som vi gärna delar med oss av på förfrågan. Vi arbetar främst mot privatpersoner, företag, fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar, men gör även uppdrag för kommuner och församlingar.

Säkerheten först

Naturligtvis är vårt plåtslageri godkänt för F-skatt och moms och självklart är alla våra medarbetare försäkrade. Säkerheten på och runt byggarbetsplatsen är viktig för oss och arbetsplatsolyckor är inget vi accepterar. Vi arbetar med miljövänliga material i så stor utsträckning som möjligt för att minimera miljöpåverkan och sorterar allt förbrukat material.

Vi strävar alltid efter att vara nytänkande och att tillsammans med kunden skapa hållbara och säkra projekt. Det ser vi som en god investering för framtiden. Tveka inte att höra av er om ni vill veta mer och se prov på tidigare projekt som vi utfört.