En plåtslagare med koll på hantverket

Behöver du hjälp med skräddarsydda takplåtar eller hörnplåtar? Kanske önskar du anlita någon som kan ordna nya hängrännor på ditt hus? Då har du kommit alldeles rätt. Vår firma består av ett gäng riktigt duktiga och erfarna plåtslagare, med hög kompetens och många år av samlad kunskap från branschen. Plåtslagare är ett yrke med gamla anor, och ett sant hantverk värt att bevara och respektera. Hos oss jobbar vi därför uteslutande med beprövade metoder inom plåtslageri, och material av högsta kvalitet. Till oss är du varmt välkommen att vända dig om du behöver hjälp med t ex fasadbeklädning, stuprännor, egendesignade projekt eller annat som hör plåtslagartjänster till.

Våra plåtslagare har alltid kunden i fokus

Nöjda kunder har alltid varit och kommer alltid att vara vår största prioritet och vårt främsta fokus. Det är trots allt du som kund som gör det möjligt för oss att fortsätta arbeta med det hantverk vi tycker så mycket om och brinner för. Därför försöker vi i möjligaste mån anpassa våra tjänster och vår tillgänglighet utifrån dina behov, önskemål och förväntningar. För oss är inga jobb för stora eller för små, för enkla eller för komplicerade. Vi har också kompetens och kapacitet nog att utföra plåtslageri på höga höjder och i krävande miljöer. I egenskap av Sveriges kanske bästa plåtslagare, kan vi alltid garantera dig ett förstklassigt resultat både vad gäller hållbarhet, kvalitet och estetik. Vi gör arbeten som håller – både nu och i framtiden.

Välkommen att kontakta oss

Är du i behov av en plåtslagare står vi alltså mer än gärna till tjänst. Börja med att höra av dig till oss och berätta vad just du önskar hjälp med. Därefter bokar vi en tid då vi kan ses och tillsammans med dig gå igenom vad som ska göras, hur omfattande arbetet är och hur lång tid det kan tänkas ta. Vi sammanställer slutligen en offert för dig att ta ställning till – naturligtvis helt kostnadsfritt – och tackar du ja kan arbetet dra igång. Hos är du garanterad konkurrenskraftiga priser, 100% professionellt utförda arbeten och hantverkare som alltid håller det vi lovar.