Våra tjänster

Vi erbjuder ett brett tjänsteutbud inom plåtslageri som takläggning, plåtfasad, renovering och skötsel. Vi lägger både enklare tak av plåt men även kulturmärkta plåttak, takterrasser samt mer avancerade takformer som torn på äldre byggnader och även kyrktak. Likaså arbetar vi med fasadarbeten av plåt. Inget uppdrag är för stort eller för litet för oss.

Vi tar hand om ditt hus

Vi utför takbesiktningar och i samband med renoveringar kan vi även utföra träarbeten och tilläggsisolering. Vi byter råspont, vindskivor, fotbrädor, bygger om krön med mera. Självklart kan vi även erbjuda plåtdetaljer för taksäkerhet som exempelvis taksteg, glidskydd och robusta snörasskydd.

I vårt plåtslageri har vi egen tillverkning av måttanpassade plåtdetaljer som matchar olika tak som exempelvis häng- och stuprännor, fönsterbleck, skorstensplåtar, vindskivor, ventilationsdetaljer och allt annat som ett hus kan behöva för att klara vårt tuffa klimat. Vi kan även tillverka plåtdetaljer för andra delar av huset, både inom- och utomhus. Alltid måttanpassat efter våra kunders önskemål.

Underhåll året runt

Takmålning och annan skötsel som rensning av hängrännor och årlig besiktning av tak är också tjänster som vi utför. Likaså borttagning av farlig is från tak och snöskottning av tak. Detta görs alltid med största säkerhet och med säkerhetslinor för våra medarbetare på taket och en eller två personer på marken som ser till att skydda allmänhet med både avspärrningar och information.

Bland våra kunder finns bostadsrättsföreningar, privata och kommunala fastighetsbolag, byggentreprenörer, företag, organisationer och privatpersoner.

Vi är ett plåtslageri som alltid ger kostnadsfria offerter. Kontakta oss gärna för mer information om våra tjänster. Välkommen med er förfrågan.